2 Aralık 2010 Perşembe

ah, biz kadınlar II :)

Bu kadar karmaşık olmak zorunda mıyız :)
Oysa erkekler otomatik vites gibiler bastık mı dümdüz giderler..Bir şeyin ortası yoktur onlarda ya evet ya hayır ya vardır ya yoktur ya gaz ya frendir :)
Bizler ise, devir almamız bir dert hava durumu yol durumu ayrı derttir. Ottan kuştan etkilenir kafamızda hep kırk tilki döner, her şeyin en ince ayrıntısına kadar planladığımız gibi olmasını isteriz..zamanla yarışır, zamana güvenmez hiç bir şeyi zamana bırakmayız..
Kaçan bir çorap, bulunamayan küpenin teki, arabanın benzin işaretinin yanıp sönmeye başlaması hepsi derttir..(kendi adıma:)
kısaca kadınlar yola çıktıkları an vardıkları yerde park yeri bulup bulamayacaklarını düşünürken, erkekler için böyle değildir, onlar park etmese de olur yolun ortasında bırakıp giderler :)
bu park meselesini hayatla da ilintileyebiliriz..
keşke bizler de karnımız tok elimizde tv kumandasıyla dünyanın en mutlu insanları olabilsek :))





5 yorum:

Topuklu Pollyanna dedi ki...

:))))
GÜLÜMSETTİN BENİ BU YAZIYLA MÜKEMMEL OLMUŞ.
VALLAHİ ADAMLAR KEYİF RESMEN :) DERT YOK TASA YOK,TEK DERTLERİ YAPTIKLARI İDDİA KUPONUNUN YATMA OLASILIĞI (yok yok onlarında gayet bilinçli olanları var ) :)))

STİLETTO dedi ki...

hahah o kadar da genelleyıp acımasız olmayalım..

teşekkürler :))

Sevil Şahin dedi ki...

ah keşke söyle akşam eve geldiğimde bugun ne yemek var
şu gömlegimi ütüledinmi sorabilsem nerede
hepsini yapan ben olunca dediğin gibionlar otuırup maç haber izler canı isterse al kumandayı der degil o kumanda ile yaşar nerede ise

Ebruli dedi ki...

Sen hem erkek, hem de kadın ın işini yapmaya çalışırsan sonuç böyle. Kadın ın işi evinde oturup; yemek, temizlik yapmak, çocuk bakmaktır. Bunun dışına çıkarsan da; maalesef TV kumandasını da eline almana zaman kalmaz!

STİLETTO dedi ki...

sevil; kumandayı alıp boyunlarına assalar tam olacak :)
teşekkürler..


ebruli; bu çok daha ciddi ve derin bir konu :)kadının yükü her daim daha ağır..

teşekkürler..

ve hoşgeldiniz STİLETTOya..